FacebookTwitterПідписатися на RSS

РАЙОННЕ МЕТОДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ КУРСУ ОСНОВИ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ

23 листопада 2018 року на базі нашої школи відбулося засідання районного методичного об'єднання учителів курсу основи християнської етикизакладів загальної середньогї освіти району на тему "Використання інтерактивних форм і методів навчання на заняттях основи християнської етики задля активізації пізнавальної діяльності учнів".

Директор школи, Домбровська Галина Григорівна, гостинно зустріла та ознайомила педагогів зі школою.

Упродовж засідання члени районного методичного об'єднання відвідали заняття з основ християнської етики у 7 класі на тему "Милосердя і безкорисливість", переглянули виставу форум - театру "Милосердя й доброта - людства два крила", ознайомилися із виставкою дитячої творчості "Сторінками Біблії" та методичною скарбничкою духовної літератури учителя основ християнської етики.

У теоретичній частині заходу Ленчук Людмила Степанівна, методист РМК із виховної роботи розкрила питання "Використання інтерактивних методик на уроках основи християнської етики для формування життєвих компетенцій школярів".

Очеретинюк Тетяна Михайлівна, учитель основ християнської етики, поділилася досвідом роботи з проблеми "Формування життєвої компетентності здобувачів освіти з допомогою активних та інтерактивних форм і мнтодів навчання у Попівецькій ЗОШ І-ІІ ступенів".

На завершення із учителями основ християнської етики було організовано мейнстрим "Використання інтерактивних форм і методів навчання на заняттях основи християнської етики задля активізації пізнавальної діяльності учнів "

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Семінар Попівецька ЗОШ І-ІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.